Ügyfélfogadás

Szemétszállítási ügyfélfogadás:

(Bejárat a Kisfaludy utca felöl)

Hétfő: 700 - 1900
Kedd: zárva
Szerda: zárva
Csütörtök: zárva
Péntek: 700 - 1200
 
Pénztári órák:
Hétfő: 700 - 1800
Kedd: zárva
Szerda: zárva
Csütörtök: zárva
Péntek: 700 - 1200
 

Ügyintézés lehetősége:

. Email: info@godihulladek.hu

tel.: 27/530-611

Szelektív hulladék gyűjtése:
 
A szelektív hulladékgyűjtés közös érdekünk, ugyanis az így begyűjtött hulladék nem kerül a kommunális hulladék-lerakóba, így annak súlya után nem kell megfizetni a tonnánkénti lerakói díjat és a bevezetett lerakói járulékot.
 
A szelektív hulladék gyűjtése minden naptári páratlan héten az adott körzetre érvényes szemétszállítási napon történik vagy sárga zsák vagy erre jogosító matricával ellátott szelektív hulladékgyűjtő edényzet használatával.
 
Egy zsákban vagy szelektív hulladékgyűjtő edényzetben kell gyűjteni az újrahasznosítható papír, fém és műanyag hulladékot. A nagyobb méretű kartondobozokat összekötve a gyűjtőnapon a zsák vagy a szelektív hulladékgyűjtő edényzet mellé lehet helyezni.
Zsákos szállítás esetében csak a megtelt zsákokat szállítjuk el és annyi cserezsákot hagyunk, amennyi reggel 7 órára kihelyezésre került. 
Szelektív hulladékgyűjtő esetében csak a megfelelő matricával ellátott edényzet kerül ürítésre. Aki ezt a megoldást szeretné alkalmazni ügyfélszolgálatunkon átveheti az ehhez szükséges matricát, vagy igénylés után kipostázzuk ügyfeleink részére, melyet az edényre kell ragasztani, hogy megkülönböztessük azt a kommunális gyűjtőedénytől. Aki nem rendelkezik gyűjtőtartállyal beszerezheti azt a SemiCont Kft-nél ( 2600 Vác, Szent László út 23. )
 
A szelektív hulladék gyűjtése kifejezetten a csomagolási hulladékra terjed ki.
 
Kérjük NE helyezzen a gyűjtőzsákba vagy a szelektív hulladékgyűjtő edényzetbe hungarocellt, kommunális hulladékot, veszélyes hulladékot, olajos szennyezett hulladékot, gyermekjátékot, szivacsot és üveget!
Ebben az esetben nem áll módunkban elszállítani a kihelyezett gyűjtőzsákot vagy a szelektív hulladékgyűjtő edényzetet! 
 
A vissza nem váltható üveget a város több pontján elhelyezett üveggyűjtő konténerekbe helyezheti el.
Ezek a következők:
Településellátó Szervezet telephely ( 2132 Göd, Duna u. 5. ) 
Gödi Ámbitus Kft/ SPAR. ( 2131 Göd, Pesti út 174.) 
Oázis lakópark Kerekerdő utca és Termálfürdő krt. sarok
Nevelek Csíz utca és Pacsirta utca sarok
Alagút utca és Erdész utca sarok
Penny Market parkoló (Pesti út)
 
 

Tájékoztatás

A holnapon található információk tájékoztató jellegűek, és az általános tájékoztatást szolgálják. Minden igyekezetünk ellenére előfordulhatnak hibák. Amennyiben a tartalommal kapcsolatban kétsége, kérdése van kérem jelezze az info@godihulladek.hu e-mail címen, vagy az "Kapcsolat" menüpont alatt található telefonszámon vagy e-mail címen. A esetleges hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Elérhetőség

  Telefon:   +36 27 530 611
  Fax:   +36 27 530 611
  e-mail:   info@godihulladek.hu
  Postacím:   2132 Göd, Duna út 5.
  Bejárat:   2132 Göd, Kisfaludy u.

 

REAS.HU - webhosting & design